4 art

4 art

Wanneer

1 maart 2019 - 17 maart 2019    
14:00 - 18:00

Reini Hansen

Reini Hansen :

Ik ben op 13-jarige leeftijd avondles schilderen gaan volgen bij de academie van Genk. Daar leerde ik met olieverf te schilderen op papier en op doek. Na het dagonderwijs heb ik  via zelfstudie het aquarelschilderen geleerd. Deze kunstvorm is een uitdaging, het is goed of slecht, geen gom, geen tussenweg. Jaren later ben ik in contact gekomen met Gerda Mentens, een bijzonder professionele aquareliste bij wie ik nog steeds workshops volg.

 

Kris Deschacht

Kris Deschacht :

Reeds vrij vroeg had ik interesse in schilderen en meer bepaald in aquarel omdat het een zeer hanteerbaar medium was. Water , verf en papier…. meer had je niet nodig. Mijn eerste lessen kreeg ik van Jef Bertels en toen ontdekte ik ook de moeilijkheid van de materie. Het is voor mij dan ook een ware ontdekkingsreis geworden en dit onder begeleiding van Gerda Mentens, een volbloed professionele aquareliste. Meer en meer ben ik geboeid geraakt en heb ik de nieuwe ontwikkelingen van het medium van nabij kunnen volgen. Het is dan ook voor mij een heerlijke vorm van expressie die nog elke dag voor de nodige verrassingen zorgt.

 

Irene Verlinden

Irène Verlinden :

Tekenen en schilderen waren een onderdeel van mijn activiteiten tijdens mij professionele loopbaan in het kleuteronderwijs. Ik tracht op een persoonlijke wijze ‘meestal’ de natuur in al haar verscheidene vormen aan bod te laten komen. Het figuratief aquarellen spreekt me erg aan maar ik probeer het toch wat los te laten met hier en daar een speelse toets en ruimte voor eigen gevoel.

 

Elvire Cops

Elvire Cops :

Reeds van in mijn jeugd ben ik bezig met kunst. Ik behaalde mijn diploma secundair onderwijs beeldende kunst en vormgeving op de “Academie voor schone kunsten” in Genk. Op latere leeftijd volgde  ik een opleiding beeldhouwen aan de academie Genk. Tot op heden vervolmaak ik mij door de opleiding “Keramiek” te volgen.  Kunst is voor mij een passie en steeds een uitdaging.”

Scroll naar boven