Fly on the wall

Fly on the wall

Wanneer

3 juni 2022 - 21 juni 2022    
00:00

John Reinhard
Fotograaf, schrijver, publicist, Zijn werk verscheen in Belgische en internationale bladen. Voor zijn fotoreportages over Oezbekistan werd hij genomineerd voor de European Journalism Award van de International Press Club in Brussel Onlangs verscheen in samenwerking met Marleen Tutenel, hun boek over Antwerpen. Twee fotoboeken/gidsen over Oezbekistan en
Bibliotheken zijn in voorbereiding. https://www.letsdiscover.be

Freddy Knippenberg
Nationaal gewaardeerd concert- en portretfotograaf. Hij maakt prachtige concert foto’s die de magie van het moment tijdens de concerten weerspiegelen. Een grote specialiteit, net als zijn gave om opvallende portretfoto’s van de mens te maken.
https://www.duoflairpictures.be/

Jef Hulsmans
Is een allround fotograaf die elk thema of onderwerp met evenveel liefde in beeld brengt.Zijn insteek en zijn composities zijn vaak van een verrassende originaliteit. Op fotowedstrijden scoort hij vaak hoge punten en op diverse exposities worden zijn foto’s doorgaans met veel waardering ontvangen.

Marleen Tutenel
Houdt ervan om “bizarre” foto’s te maken, door haar lens ziet ze vaak details waar anderen aan voorbijgaan. Ze heeft al een 1ste prijs gekregen voor een sfeervol portret. Ze kreeg een award van een Oezbeeks wetenschappelijk Instituut voor haar artikel over het huwelijk in Oezbekistan. Verder publiceerde ze samen met John Reinhard het boek “111 plekken in Antwerpen die je gezien moet hebben”. Ze werken nog samen aan een reisgids over Oezbekistan en een boek over bibliotheken. Beiden zorgen ze zowel voor de foto’s als voor de teksten.
https://www.letsdiscover.be

Ria Jaeken
Haar hobby’s zijn heel divers, ze maakt familiefoto’s en foto’s van hun (echtgenote van Jef Hulsmans) kleinkinderen. Ze gaat graag wandelen, houdt van reizen en uitstappen maken en maakt heel mooie Quilts.

Yvonne Westhof
Ze noemt zichzelf het liefst beeldmaker. Veel bekende Belgen verschenen al voor haar lens. Niet allen concertfotografie, maar ook portret- en evenementen fotografe (Genker Tragedie, Ballet…) voelt zij zich vertrouwd. Logisch dan ook dat zij haar werk al op vele exposities heeft mogen tonen. Veel Belgische bands vragen haar en haar partner Freddy Knippenberg om zich door hen beiden te laten vastleggen tijdens concerten waar dan ook in België.
https://www.duoflairpictures.be/

Met medewerking van Ivo Benders (grafisch ontwerp) en Fonsy Schoeters

Scroll naar boven